Lazacos-paradicsomos tésztasaláta
HOZZÁVALÓK:
- 100 gram gluténmentes tészta
- 100 gramm füstőlt lazac
- 100 gramm fejes saláta
- 250 gramm koktélparadicsom
- 1 marék friss bazsalikomlevél
- 2 evőkanál CASTELLO olasz ecet
-3 evőkanál CASTELLO extraszűz olivaolaj
- 50 gramm laktózmentes gyalult olasz kemény sajt
- izlés szerint tengeri só és őrölt fekete bors
ELKÉSZITÉS:
- A tésztát megfőzzük a csomagoláson talalható utasitás szerint,
leszűrjük és hideg vízzel leöblítjük.
- A lazacot és a salátaleveleket csíkokra szeleteljük, a koktélparadicsomokat félbevágjuk.
A bazsalikom leveleit megmossuk.
- Egy nagy tálba összekeverjük a tésztát,a lazacot, a salátát, a paradicsomot az ecettel az apróra vágott
bazsalikomlevelekkel,az olivaolajjal és a sajttal,ízlés szerint sózzuk,borsozzuk.majd azonnal fogyasszuk.
TIPP: Gluténmentes szószokkal,kapribogyóval vagy olivabogyóval is gazdagíthatjuk a salátát.
Ez az adag 2 fő részere készűl.
ÍzVilága receptek
ÍzVilága receptek