Lecsó! Mindenki kedvence!

Lecsó! Mindenki kedvence!


Hozzávalók:

 - 15 dkg füstölt szalonna

 - 1 kg tv paprika,

 - 0,5 kg paradicsom

 - 2 fej vörörhagyma

 - egy kávéskanál pirospaprika

 Elkészítése:

 Az apróra vágott füstölt szalonnát kiolvasztjuk,mikor üvegessé vált,rádobjuk a karikára 

 vágott hagymát,és együtt szépen megpiritjuk.

 Meghintjük a pirospaprikával,beledobjuk a meghámozott paradicsomot,kissé összenyomkodjuk

 fakanállal,és beletesszük a kicsumázott,karikára vágott tv paprikát.

 Ha szükséges megsózzuk,puhára pároljuk.

Tetszett a cikk?

 

 

ÍzVilága receptek

További receptek »

 

 

 

 

ÍzVilága receptek

További receptek »

 

 

 

Helyi gasztró szolgáltatók

További helyi gasztró szolgáltatók »