Spagetti milánói módon

Spagetti milánói módon


Hozzávalók:

- 50 dkg spagetti, egy evőkanál olaj,1 kis fej reszelt vöröshagyma,

- 2 evőkanál paradicsompüré,

- 25 dkg főtt füstőlt tarja

- 20 dkg gomba,só bors, 1 kis ágacska friss rozmaring,

- 30dkg reszelt sajt.

 Elkészítés:

 A spagettit bő sós vízben puhára főzzük. Közben az olajon megpiritjuk a vöröshagymát,

 beletesszük a paradicsompürét, a kockára vágott füstölt húst meg a megtisztított,szintén kockára

 vágott gombát.  A fűszerekkel ízesítjűk, és addig pároljuk, míg a gomba meg nem puhult.

 A mélytányérokba  osztott spagetti tetejére 2-3 evőkanál mártást adunk, és gazdagon meghintjük

 reszelt sajttal.

 

 

Tetszett a cikk?

 

 

ÍzVilága receptek

További receptek »

 

 

 

 

ÍzVilága receptek

További receptek »

 

 

 

Helyi gasztró szolgáltatók

További helyi gasztró szolgáltatók »