Sajtos tallér másképpen

Sajtos tallér másképpen


Hozzávalók:

- 25 dkg liszt

- 10 dkg vaj (puha)

- 15 dkg sajt

- 1 egész tojás

- 1 dl tejföl

- 1 mokkás kanál szódabikarbóna

- izlés szerint só

- izlés szerint kömény

Elkészítés:

A tésztához a hozzávalókat összegyúrom, majd a kész tésztából apró golyókat formázok.

Egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, egymástól kicsit távolabb helyezem a golyókat és hús klopfolóval kilapítom őket (ajánlom 1-2 golyó ként lisztezni a klopfolót és akkor nem ragad rá).

Sütőben 200 C fokon gyorsan megsülnek (5-10 perc, ha arany-barnás színe van akkor lesz jó).

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

ÍzVilága receptek

További receptek »

 

 

 

 

ÍzVilága receptek

További receptek »

 

 

 

Helyi gasztró szolgáltatók

További helyi gasztró szolgáltatók »