ÍzVilága cikkajánló
Hideg gyümölcsleves
Előételek/Levesek, Levesek
Gyümölcsleves szilvából és őszibarackból nádcukorral készítve!
Sült birsalma
Speciális receptek, Lúgosító ételek
Téli csemegéink egyike a sült birsalma. Ez az alma egy külön ízvilág. Aki még nem kóstolta, hát érdemes bepótólni!
Szalagos fánk
Tésztafélék, Lángosok/Fánkok
Tetejét tetszés szerinti lekvárral vagy pudinggal ízesítjük. Majd meghintjük porcukorral.
Meggyleves egyszerűen
Előételek/Levesek, Levesek
Tetszés szerinti meggyet feltesszük főni kb. kétszer annyi vízben, mint a meggy.
Én nem magozom ki, mert így tet ...
Feketeberkenye lekvár és hasznossága
Információk, Javaslatok/Praktikák
Gazdag C-vitaminban, K-vitaminban, B-vitaminokban, mangánban és káliumokban, ami támogatja az immunválaszt és csö ...
Tárkonyos raguleves, citromkarikával, tejföllel
Előételek/Levesek, Levesek
Ha van otthon egy kevés petrezselyemzöld, aprítsuk fel és szórjunk egy kicsit a tetejére
A szegedi halászlé története
Információk, fontos
A magyar néprajzi irodalom szerint a halászlé azonos a hosszú lére eresztett halpaprikással.
Kocsonya, rántott köröm, csülökpörk. III.rész
Főételek, Egytálételek
Csülökpörkölt főtt burgonyával és káposztasalátával.
Karfiol és csirkemell kukoricadarában
Speciális receptek, Lúgosító ételek
A készétel nagyon ropogós, mert kukoricadarában van megforgatva a hós és a karfiol is.