Kocsonya, rántott köröm, csülökpörk. II.rész

Kocsonya, rántott köröm, csülökpörk. II.rész


 

Sertésköröm rántva sültburgonyával és paprikával


Elkészítése:

Mint ahogy már az első részben leírtam https://szeged.izvilaga.hu/adatlap/kocsonya_rantott_korom_csulokpork_iresz/437 a kocsonyaléből kivettem a...

- kettéhasított főtt sertéskörmöket és kicsontoztam őket,

- megforgattam lisztben, tojásban és zsemlemorzsában,

- majd olajban kisütöttem őket.

Sültburgonyával tálaltam. Hozzá káposztasalátát készítettem.

Folytatás a III. résszel :

https://szeged.izvilaga.hu/adatlap/kocsonya_rantott_korom_csulokpork_iiiresz/443 

Jó étvágyat!

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

ÍzVilága receptek

További receptek »

 

 

 

 

ÍzVilága receptek

További receptek »

 

 

 

Helyi gasztró szolgáltatók

További helyi gasztró szolgáltatók »