Nincs találat!
ÍzVilága cikkajánló
Karfiol és csirkemell kukoricadarában
Speciális receptek, Lúgosító ételek
A készétel nagyon ropogós, mert kukoricadarában van megforgatva a hós és a karfiol is.
Ételkészítés / Főzés / Sütés / Tálalás
Információk, Egyéb
Fontos! A szükségesnél kevesebb étel esetén ugyanis a vendégek többsége nem fog jóllakni, ha pedig túl sok, ak ...
Házi készítésű árpakávé
Speciális receptek, Lúgosító ételek
Az árpakávé könnyen emészthető ital, jót tesz a betegeknek és lábadozóknak, kisgyermekeknek és idős embereknek....
Pulykaszárnyközép burgonyával, sült céklával
Speciális receptek, Lúgosító ételek
Az olcsóbb, egyszerű alapanyagokból is nagyon finom ételeket lehet készíteni.
A szegedi halászlé története
Információk, fontos
A magyar néprajzi irodalom szerint a halászlé azonos a hosszú lére eresztett halpaprikással.
Káposzta saláta
Egyéb receptek, Köretek
Köménymagot csak az tegyen rá, aki szereti!
Húsvét napját ünnepeljük!
Információk, Egyéb
J-ól meglocsolnak, hogy ne hervadjunk el.
Ü-nnepünk így telik, mi együtt örülünk.
A mákosguba, jellegzetes magyar étel
Édességek, Maffinok/Felfújtak
Eredetileg karácsonyi ünnepi étel volt, és abban a hiszemben sütötték, hogy a sokszemű mák sok szerencsét hoz.
Csontleves rengeteg zöldséggel.
Előételek/Levesek, Levesek
Ha erős zöldpaprikát is tettünk levesbe, azt hamarabb vegyük ki a levesből, nehogy kiszakadjon.