Adatlap

 

 

ÍzVilága cikkajánló

Konyhaműveletek 4/2 rész : Zölds. gyüm.
Információk, Egyéb
A zöldségeket tisztítani és darabolni kell, mielőtt az ételeket elkészítenénk, illetve az asztalra kerülnének.
Ismerd meg ételeinket, receptjeinket!
Információk, fontos
Egy kis kreativitást, néhány új ötletet beletéve, a legízletesebb ételek születhetnek meg.
Rántott szezámmagos karfiolrózsák
Speciális receptek, Lúgosító ételek
Nagyon egyszerű az elkészítése, de nyersen (vagy enyhén párolva) a leghatékonyabb a lúgosító tulajdonsága ...
Sült csibemáj almával, rukkolával
Főételek, Sültek
A csirkemájat mindenképpen érdemes kipróbálni almával összesütve, nálunk kevéssé ismert, pedig nagyon jó pá ...
Szeged jellegzetes ételei fűszerei
Információk, Egyéb
Szeged és környéke jellegzetes ételei, és a legjellemzőbb fűszerei
A lángos!
Tésztafélék, Lángosok/Fánkok
A lángos, vagy kenyérlepény valószínűleg a kenyérrel egyidőben keletkezett
Ételkészítés / Főzés / Sütés / Tálalás
Információk, Egyéb
Fontos! A szükségesnél kevesebb étel esetén ugyanis a vendégek többsége nem fog jóllakni, ha pedig túl sok, ak ...
Szalagos fánk
Tésztafélék, Lángosok/Fánkok
Tetejét tetszés szerinti lekvárral vagy pudinggal ízesítjük. Majd meghintjük porcukorral.
Sült hekk lúgosító köretekkel...
Speciális receptek, Lúgosító ételek
Sült hekk, sütőtökpürével, héjában főtt burgonyával, olívaolajban átsütve, kaliforniai paprikával díszítve.

További cikkek »