Találatok száma: 3 db

Szalagos fánk
Tetejét tetszés szerinti lekvárral vagy pudinggal ízesítjük. Majd meghintjük porcukorral.

Egy gyors fánk receptje
Gyorsan elkészíthető édesség ebédre, egy jó kis leves után, vagy egyszerűen csak délutáni desszertként fogyasztva.

A lángos!
A lángos, vagy kenyérlepény valószínűleg a kenyérrel egyidőben keletkezett
Kiemelt ApróHirdetések
További kiemelt ApróHirdetések »
ÍzVilága cikkajánló

A mákosguba, jellegzetes magyar étel
Édességek, Maffinok/Felfújtak
Eredetileg karácsonyi ünnepi étel volt, és abban a hiszemben sütötték, hogy a sokszemű mák sok szerencsét hoz.

Sült csibemáj almával, rukkolával
Főételek, Sültek
A csirkemájat mindenképpen érdemes kipróbálni almával összesütve, nálunk kevéssé ismert, pedig nagyon jó pá ...

Karfiol és csirkemell kukoricadarában
Speciális receptek, Lúgosító ételek
A készétel nagyon ropogós, mert kukoricadarában van megforgatva a hós és a karfiol is.

Csikós tokány
Főételek, Egytálételek
Az ízletes, szaftos húsdarabok páratlan ízvilágot teremtenek, ami az egyszerű, de jellegzetes fűszerezésnek kös ...

A szegedi halászlé története
Információk, fontos
A magyar néprajzi irodalom szerint a halászlé azonos a hosszú lére eresztett halpaprikással.

Szegedi csirkegulyás csipetkével
Főételek, Egytálételek
Először is főzzünk egy hagyományos csirkegulyáslevest sok zöldséggel, pirospaprikával, enyhén csípősen.

A tökéletes sertésszelet titka
Információk, Egyéb
A sertésszelet édes-savanyú mártással: A család kerti partijának sztárja

Csontleves rengeteg zöldséggel.
Előételek/Levesek, Levesek
Ha erős zöldpaprikát is tettünk levesbe, azt hamarabb vegyük ki a levesből, nehogy kiszakadjon.

Krumplileves kicsit másképp
Előételek/Levesek, Levesek
Krumplileves debrecenivel és édes-savanyú mártással is ízesítve!